x

Ai uitat parola?

Ordonare după:

Ordonare după:

Criterii de căutare:

Categorie:
Lăţime:
Înălţime:
Mărime jantă:

Sezon:

Promoții:


Marca:

Marca:

Alte filtre:

Indice viteză:
Indice greutate:

Căutare avansată ↓

Retur comenzi

1. În conformitate cu dispozițiile OuG nr. 34/2014, produsele achiziționate de pe www.anvelopecalifornia.ro se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primire fără penalități și fără a invoca vreun motiv, cu condiția ca produsul sa nu prezinte urme de utilizare de nici un fel. In aceasta situatie taxele de livrare tur - retur vor fi suportate de catre client.

2. Pentru produsele achizitionate direct din magazin, termenul de returnare este de 48 de ore, in conditiile prezentate mai sus.

3. Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.

4. Solicitarea returnării unui produs sau a întregii comenzi se face telefonic la 0727.790.504 sau prin e-mail la marketing@anvelopecalifornia.ro. Un operator Anvelope California va prelua solicitarea clientului și îi va oferi detalii cu privire la următorii pași pe care trebuie să îi urmeze.

5. Produsele trebuie ambalate corespunzător, iar factura aferentă trebuie atașată coletului. Clientul este responsabil de ambalarea produsului și a documentelor necesare pentru expedierea acestuia către sediul Anvelope California.

6. Produsele vor fi expediate către sediul SC California Tyres SRL din Baia Mare, Bd. Bucuresti nr. 42A, jud. Maramureș.

7. Cheltuielile de retur vor fi suportate de către Client.

8. Conform prevederilor art. 13 din aceeași Ordonanță de urgență, contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de 14 zile lucratoare de la data înregistrării cererii de retur, în contul bancar specificat de client, fără a fi percepute comisioane pentru această rambursare. În cazul în care nu se poate efectua rambursarea într-un cont, clientul va fi contactat pentru a se stabili o altă metodă de rambursare.

9. Aceste dispoziții se aplică conform OuG nr. 34/2014, în cazul achiziționării de produse de pe www.anvelopecalifornia.ro, folosind tehnicile de comunicare la distanță.

10. Anularea repetată a comenzilor va putea fi considerată un abuz.

Pentru mai multe informații, sesizări și suport ne puteți contacta pe e-mail la marketing@anvelopecalifornia.ro sau telefonic la 0727.790.504.